Oproep: De Straatvaandels

Afbeelding

Een vaandel voor jouw straat?

Keek je vorig jaar ook vol bewondering naar de bonte optocht met de zelfgemaakte vaandels die bij de start van de Prinsenhoffeesten door de straten trok? Of misschien zag je ze tijdens het feestweekend het Prinsenhofplein sieren.

Nog niet alle straten zijn jammer genoeg vertegenwoordigd in onze collectie. Woon jij in één van de hieronder opgelijste straten en wil je graag ook jullie vaandel laten schitteren op de Prinsenhoffeesten van 2024 dan kan dat.

Bachtenwalle, Braderijstraat, Lievestraat, Sanderswal, Simon de Mirabellostraat, Sint Widostraat, Tinnenpotstraat

Maak samen met je buren een ontwerp. Thema en kleuren zijn vrij te kiezen. Wij leveren een basisvlag in neutraal katoen en jullie naaien daarop het ontwerp en de afboording. We kiezen enkel voor genaaide vlaggen omdat verf of andere materialen niet zo weersbestendig zijn.

Hebben jullie veel ideeën maar weinig ervaring dan willen we graag helpen bij de uitvoering. Met vragen kan je terecht bij Tania Van Hoofstadt via taniavanhoofstadtatgmail [dot] com

We plannen in augustus een aantal middagen in het buurthuis waarop samen kan gewerkt worden aan de afwerking van de vaandels.

Afbeelding
vaandels web